vrijdag 26 augustus 2011

Zoemerrrrrr

Maandag aanstaande is het weer zo ver....het schooljaar begint weer! En bij een nieuw schooljaar horen nieuwe spulletjes, niet voor zoonlief, maar voor mezelf!


Allereerst " maakte" ik een stempel met mijn naam. Maakte staat tussen aanhalingstekens omdat ik alleen een ontwerp maakte en dit bedrijf maakte de daadwerkelijke stempel!
Ik maakte natuurlijk een nieuwe etui voor mezelf, een simpele kleine. De stof aan de buitenkant is van het Stoffenspektakel, ik vind het stofje geweldig!
En natuurlijk moet ik dit en alle werkstukken, toetsen etc kunnen vervoeren dus maakte ik van tafelzeil (toile ciree) een tas. Het ontwerp is gebaseerd op de Eloleo Strandtas die ik al eerder maakte, maar dan een stuk kleiner. De hengsels van de tas is een oude geweven riem van manlief. Omdat ik pas getrouwd ben is mijn naam veranderd, en heb ik dus een nieuwe afkorting op school, deze maakte ik ook van zeil en lijmde ik met een lijmpistool op de tas.
Kleine tip voor naaien met tafelzeil, gebruik in plaats van spelden (gaatjes zie je heel erg goed in het zeil) paperclips. werkt super!
Ik ben er klaar voor als maandag de zoemer gaat!

2 opmerkingen:

  1. Hey zus, wat heb je weer mooie dingen gemaakt.
    Ik ben jaloers op je creativiteit en de tijd die je erin stopt. Petje af. XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat een leuk etuitje!

    Liefs flo

    BeantwoordenVerwijderen